AI klantenservice oplossingen

De beste klantenservice met slimme tools & mensen

Wij helpen jou met slimme oplossingen voor de klantenservice. Dankzij onze geavanceerde technologie kunnen wij jouw klanten nog efficiënter te woord staan. Dit omvat onder andere AI bots, AI-transcriptie en AI e-mailrespons. Slimme tools die nu beschikbaar zijn voor iedereen! Realiseer een betere en kostenefficiëntere klantenservice met slimme oplossingen, in combinatie met zeer bekwame contactcentermedewerkers.

Wij brengen samen met onze partner binnen bereik voor organisaties die zelf geen klantenservice systemen hebben of geen ervaring hebben met AI tools.

Humanized AI klantenservice

Waarom AI klantenservice oplossingen in jouw klantenservice

Met onze slimme AI-klantenserviceoplossingen, gecombineerd met hoogwaardige persoonlijke klantenservice, profiteer je van het beste van twee werelden: persoonlijk contact en de voordelen die AI-klantenserviceoplossingen bieden. Wat kunnen onze AI-klantenservice-tools opleveren?

Meer efficiency in de klantenservice met AI

Effectiever & efficiënter

Dankzij de inzet van AI-klantenservice-tools kunnen we middelen effectiever en efficiënter inzetten. Data is sneller en gemakkelijker inzichtelijk, klanten worden sneller en beter geholpen, en medewerkers kunnen hun werk efficiënter uitvoeren. Dit resulteert in een verbeterde service en lagere kosten!

Meer klantenservice mogelijkheden met AI

Betere/ruimere bereikbaarheid

Buiten de reguliere openingstijden bereikbaar zijn via een voicebot? Dat kan met onze AI-klantenserviceoplossingen. Geen antwoordapparaat, maar directe antwoorden op vragen en een kwalitatief contactmoment, zelfs wanneer er geen medewerkers beschikbaar zijn.

Happy customers met klantenservice AI

Hogere tevredenheid

Klanten worden beter en sneller geholpen met behulp van AI-klantenservice-tools, wat automatisch leidt tot een hogere klanttevredenheid. Niet alleen de klanttevredenheid neemt toe, maar ook de medewerkerstevredenheid, omdat de klantenservice soepeler en verloopt!

AI klantenservice oplossingen

AI in jouw klantenservice?

Slimme oplossingen zijn dichterbij dan je denkt. Met onze AI-oplossingen ondersteunen wij jou met gewoon hele goede en betaalbare klantenservice. Slimme tools in combinatie met zeer bekwame klantenservicemedewerkers zorgen voor de best denkbare klantenservice. Onze AI-klantenserviceoplossingen brengen AI binnen handbereik voor organisaties die dat voorheen als ver weg beschouwden. Betaalbaar en beschikbaar zonder grote ICT-investeringen.

AI klantenservice Chat/ voice bot

Een chatbot, geschikt voor zowel intern gebruik als klantcontact. Wij bieden een geavanceerde chatbot die jou helpt om je klanten effectief, efficiënt en vooral op een uitstekende manier te woord te staan. Daarnaast zijn we druk bezig met de ontwikkeling van een unieke voice bot, de nieuwste innovatie voor telefonisch contact

AI klantenservice mail respons

Gemakkelijker e-mails beantwoorden met de AI-mailrespons. Geen eindeloos typen van antwoorden op e-mails, templates aanpassen of het lezen van hele verhalen. Met onze AI-mailrespons voorziet de slimme technologie in een volledig antwoord op de klantvraag. Alleen nog even controleren!

AI klantenservice reporting

Kwalitatieve rapportages zijn standaard in de klantenservice. Maar wat als je met behulp van AI-logging ook heel eenvoudig kwalitatieve rapportages kunt maken? Waar gaan de gesprekken echt over en hoe verlopen ze? Wat kunnen we verbeteren? Dit is nu super eenvoudig met onze nieuwe slimme logging-oplossing

Meer over AI klantenservice?

Meer weten over AI klantenservice oplossingen? Neem contact op en daag ons uit. We kijken graag met je mee. Je kunt ons bellen op 085-8884661 of je kunt dit formulier gebruiken.