Antwoordservice Den Haag

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

De term ‘bel ons op, wij helpen u graag’ is een vaak gehoorde uitspraak bij Nederlandse ondernemingen. Onze antwoordservice in Den Haag wordt steeds meer aangevraagd door bedrijven die de eigen klantenservice niet meer aankunnen. Door de ongekende drukte moeten zij steeds vaker telefoontjes laten schieten. Dit is echter tegen het zere been aan van de potentiële klant. Zij verwachten namelijk een onmiddellijke en klantvriendelijke respons aan de telefoon.

Deze onmiddellijke respons kunnen wij met een antwoordservice in Den Haag u bieden. Onze medewerkers zijn uiterst ervaren en hoogopgeleid. U wilt het allerbeste voor uw onderneming, en daar gaan wij voor zorgen. We zitten allemaal wel eens met de handen in het haar vanwege de vele telefoontjes die u dagelijks te verwerken krijgt. Bespaar tijd, geld en energie door de antwoordservice uit te besteden aan de professional.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Ook een antwoordservice afnemen in de regio Den Haag?

Iedere ondernemer komt op een bepaald punt waarin hij/zij zichzelf afvraagt, hoe nu verder? Wil ik uitbreiden of doorgaan op de huidige manier. Natuurlijk, de huidige kan best succesvol zijn. Maar echt groeien, meer geld verdienen… Dat is toch wat we allemaal willen? Wij helpen u graag verder met een antwoordservice voor uw bedrijf in Den Haag.

Wij hebben een ruimschootse keuze aan vaste medewerkers die vele Nederlandse bedrijven dagelijks bedienen. Ongeacht de persoon aan de andere kant van de lijn, onze mensen zullen met een passende oplossing komen. We zijn allemaal wel eens niet in staat de telefoon op te nemen. Zorg er echter wel voor dat uw klanten te allen tijden de service krijgen waar zij recht op hebben.

Antwoordservice centrale in Den Haag

U zal het ongetwijfeld druk hebben met een hoop zaken. De antwoordservice van uw bedrijf in Den Haag wordt hierbij misschien wel eens vergeten. Natuurlijk kan dat wel eens gebeuren, maar wanneer dit structureel is heeft u waarschijnlijk een probleem. Wij zijn een veelzijdig bedrijf die graag de antwoordservice in Tilburg, de antwoordservice in Den Bosch en andere steden in de randstad op zich nemen. Bent u de volgende tevreden klant van SpangenbergGroep?

Antwoordservice Den Haag helpt u graag de massale drukte wat af te remmen. De klantenstroom kunnen wij met al onze medewerkers prima aan. U bent bij ons in betrouwbare handen, door heel het land maken wij de mensen blij met onze diensten.