Antwoordservice Maastricht

Wilt u altijd bereikbaar zijn?

Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Antwoordservice in Maastricht – De klanten helpen wanneer dit nodig is. Naar alle waarschijnlijkheid doet elke onderneming zijn uiterste best dit voor elkaar te krijgen. Het is helaas onmogelijk om elk telefoontje in alle rust te beantwoorden. Misschien laat u door uw dagelijkse taken wel eens wat telefoontjes lopen. Dit is onnodig, zeker als u zich realiseert dat de telefoon het middel is voor de klant om met u te communiceren. Sluit de potentiële klant nooit uit!

Met een antwoordservice is er de perfecte oplossing voor uw onderneming in Maastricht of Eindhoven. Wij beseffen als geen ander dat een onderneming tijdrovend en stressvol is. Besteed daarom uw klantenservice uit zodat u zich echt kunt focussen op de belangrijke taken in de organisatie. Onze medewerkers zijn bijzonder stressbestendig en weten precies hoe zij een gesprek met een (kritische) klant in goede banen kunnen leiden.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

24/7 bereikbaar met de antwoordservice in Maastricht

De klanten van uw bedrijf in Maastricht of Eindhoven zullen het erg waarderen wanneer u constant bereikbaar bent met behulp van een antwoordservice. Wij verzorgen de opvang van uw telefoongesprekken en beantwoorden deze op het moment dat u hier niet of niet direct toe in staat bent. Op deze manier behoudt u optimaal telefonisch contact met zowel uw klanten, leveranciers als uw medewerkers.

Maatwerk is het gene wat onze klanten al jaren zoeken. Samenwerkingen gericht op de lange termijn is waar wij bij onze antwoordservice dienst in Maastricht naar op zoek zijn. Natuurlijk gaan we van tevoren een aantal keer rond de tafel om de samenwerking vorm te geven, wilt u bijvoorbeeld een meertalige antwoord service of 24/7 bereikbaar zijn? U wilt net als wij het allerbeste voor uw onderneming, samen gaan we tot een oplossing komen wat beide partijen absoluut zal bekoren.

Op zoek naar meer informatie over de antwoordservice in Maastricht?

Nooit meer onbereikbaar zijn voor uw klanten, een droom die werkelijkheid wordt. Wacht niet langer meer en bel of mail ons zo spoedig mogelijk. Communicatie is de sleutel tot een succesvolle onderneming, verhoog zo snel mogelijk uw omzet en kom in contact voor meer informatie over onze antwoordservice in Eindhoven, Maastricht of andere steden.