Antwoordservice Utrecht

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Vergroot dankzij onze antwoordservice vandaag nog de bereikbaarheid van uw onderneming in Utrecht. Doordat u zelf niet altijd bereikbaar kan zijn voor uw klanten is een samenwerking met ons de oplossing. Is er voor uw klantcontact specifieke kennis en ervaring wenselijk? Dan kijken wij graag samen met u op welke wijze wij uw telefoonservice zo in kunnen richten dat het volledig aan uw behoeften en wensen voldoet.

Met onze antwoordservice in Utrecht komt u in contact om te sparren met betrekking tot de klantenservice van uw onderneming. Naast de standaard telefoon antwoord service bieden wij ook maatwerk aan. Wilt u meertalige klantcontact of moet de antwoordservice 24/7 bereikbaar zijn? Het is allemaal mogelijk bij SpangenbergGroep! Wij maken bedrijven door heel Nederland blij met onze service, we hopen dat u de volgende tevreden partner bent.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Antwoordservice in Utrecht en omstreken

Doordat uw onderneming al zo ontzettend veel tijd in beslag neemt, heeft u misschien niet altijd tijd om uw klanten 24/7 te woord te staan. Door de klantenservice uit te besteden aan een antwoordservice centrale in Utrecht wordt de afstand tussen uw klanten en uw onderneming een stuk korter op de momenten wanneer u niet bereikbaar bent. Zij willen graag iemand hebben die hun vraag goed kan beantwoorden, wat wel zo begrijpelijk is.

Een onderneming vergt veel tijd. De klantenservice vergeten kan echter grote nadelige gevolgen hebben voor uw onderneming. Heeft u te weinig tijd om potentiële klanten te woord te staan? Kom dan in contact met de mensen van SpangenbergGroep voor een klantvriendelijke en professionele antwoordservice in Utrecht, Den Bosch en omstreken. Dagelijks voeren wij voor vele (grote en kleine) bedrijven in Nederland de klantenservice uit. Iedereen heeft zo zijn bedrijfskenmerken die zij graag willen terugzien wanneer onze medewerkers uw klanten te woord staan. Geen enkel probleem, dat kan allemaal geregeld worden!

Een antwoordservice in Utrecht of Den Bosch voor ongekende 24/7 bereikbaarheid

Heeft uw onderneming ook behoefte aan 24/7 bereikbaarheid? Natuurlijk! Kom vandaag nog in contact met onze medewerkers. Voor meer informatie over de antwoordservice in Den Bosch, Utrecht of andere steden in Nederland, staan wij altijd voor u klaar als u graag geholpen wilt worden met het verbeteren van uw klantservice.