Zoekt u een callcenter in Eindhoven?

SpangenbergGroep is een landelijk opererend callcenter met internationale klanten. Wij ondersteunen organisaties bij het optimaliseren van klantcontacten, het inrichten van goede klantenservice en het optimaliseren van de klantbeleving. Bent u op zoek naar een partner bij het afhandelen van uw inkomende of uitgaande klantcontacten. Wij helpen u graag, niet vanuit Eindhoven maar vanuit Maastricht, de klantenservice hoofdstad van Nederland.

Zorgeloos contact met uw klanten?

Wel de lusten, niet de lasten van kwalitatief hoogwaardig klantcontact? Wij helpen u graag met:

  • Het afhandelen van uw inkomende klantcontacten. Wij functioneren als uw klantenservice of receptie op afstand en staan uw klanten namens u te woord.
  • Het benaderen van uw klanten door middel van uitgaande klantcontacten. U kunt daarbij denken aan outbound sales of outbound service
  • Overflow: Wij zijn uw flexibele schil en zorgen ervoor dat u altijd goed bereikbaar bent ook als u pieken in het aantal klantcontacten heeft.

Onze kracht

[dt_vc_list]

  • Geloof in de waarde van klantcontact
  • Hoog opgeleid personeel
  • Voor elke klant de juiste oplossing
  • Ruim 15 jaar ervaring in klantcontact
  • No nonsens aanpak

[/dt_vc_list]

Optimale service bij callcenter Eindhoven

Een callcenter die met u bespreekt hoe de klanten aangesproken dienen te worden. Ook overleggen wij met u wanneer deze mensen bijvoorbeeld naar u doorverbonden kunnen worden. Onze medewerkers weten precies wat hen te doen staat om optimale service te verlenen. Wij verzorgen de klantenafhandeling, u kunt zich richten op het ondernemen zelf! De tijd dat u zich zorgen maakt om de klantenafhandeling is voorgoed voorbij. Door met ons samen te werken wordt uw klantenservice tot in detail verzorgd. Reportages van de voortgang worden u doorgestuurd. Vraagt de klant om de bedrijfsleider? Dan wordt hij/zij naar u doorverbonden. Samen met callcenter Eindhoven resultaat boeken, vele grote bedrijven zijn u voorgegaan.

[dt_button link=”/telefoonservice-tarieven/” target_blank=”false” button_alignment=”left” animation=”fadeIn” size=”medium” style=”default” bg_color_style=”default” bg_hover_color_style=”default” text_color_style=”default” text_hover_color_style=”default” icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_align=”left”]Bekijk onze tarieven[/dt_button]

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

[vc_btn title=”Contact opnemen” style=”flat” color=”white” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-envelope” link=”url:%2Fcontact%2F|title:Contact%20opnemen|” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1464030033396{margin-top: 10px !important;}”]

Cases

[vc_tta_tabs style=”flat” shape=”square” active_section=”1″]

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

[/vc_tta_tabs]

Altijd bereikbaar met Callcenter Eindhoven

24/7 beschikbaar zijn om vragen te beantwoorden van uw klanten. Uw klantenservice uitbesteden betekent een optimale service voor de mensen die uw loon betalen. Callcenter Eindhoven heeft een groot aantal medewerkers in de loonlijst die weten hoe klanten aangesproken dienen te worden. Elke klant is anders en heeft allerlei soorten eisen.

Wij van Callcenter Eindhoven luisteren goed naar de klant en proberen zo snel mogelijk te achterhalen wat hij of zij wilt. Wanneer wordt gevraagd naar de directie, zullen wij de telefoonlijn naar u doorverbinden wanneer wij hier een afspraak over hebben gemaakt. Niks gebeurt zonder uw medeweten.

Callcenter Eindhoven voor al uw vragen

Onze mensen staan u uiteraard graag te woord als er onduidelijkheid heerst. Wij proberen altijd zo helder en eerlijk mogelijk te communiceren naar de samenwerkende bedrijven. Samen gaan we eruit komen en zorgen we ervoor dat de klantenservice een van de sterkste punten van uw bedrijf gaat worden.

Callcenter Eindhoven voert zijn werkzaamheden uit voor een groot aantal bedrijven door het hele land. U krijgt de beschikking over accountmanagers die dagelijks voor u aan de slag gaan. De klantenservice is een ontzettend belangrijk onderdeel van een bedrijf en kan niet zomaar op een laag pitje gezet worden. 24/7 de mensen te woord staan, een prachtig streven wat binnen een korte termijn mogelijk kan worden.

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

[vc_btn title=”Contact opnemen” style=”flat” color=”white” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-envelope” link=”url:%2Fcontact%2F|title:Contact%20opnemen|” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1464030033396{margin-top: 10px !important;}”]

Contact opnemen met Eindhoven

Neem zo snel mogelijk contact met ons op door naar onze website te gaan, spangenberggroep.nl. Hierop staat alle informatie die u nodig hebt. Onze medewerkers in Eindhoven staan u graag te woord wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Laat uw klantenservice niet langer lopen en neem contact op met de medewerkers van callcenter Eindhoven.

Contact opnemen

[gravityform id=”1″ title=”false” description=”false” ajax=”false”]

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte

[dt_contact_form fields=”email” button_title=”Inschrijven voor de nieuwsbrief”]
Ook via WhatsApp!