Callcenter in Eindhoven

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Callcenter in Eindhoven | Klantenservice uitbesteden

Uw klantenservice is een cruciaal gedeelte die absoluut op orde dient te zijn. Zonder uw klantenservice is het namelijk moeilijk contact te krijgen met uw klanten. Tevreden klanten leveren uw onderneming meer geld op, zij moeten dan natuurlijk wel goed te woord worden gestaan. Aangezien u het vaak druk heeft is dit niet altijd mogelijk. Hierbij kan ons callcenter in Eindhoven u mee helpen. Onze specialisten handelen uw klanten met grote zorg af zodat u hier zich geen enkele zorgen meer over dient te maken. U kan zich focussen op het binnenhalen van geld, wij regelen uw klantenafhandeling!

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Callcenter in Eindhoven | De aanwezige voordelen

Bereikbaar zijn voor uw klanten, callcenter in Eindhoven zorgt ervoor dat uw bedrijf op de kaart voor gezet. Onze medewerkers zijn getraind om iedereen op zeer beleefde en scherpe wijze te woord te staan. Wij handelen de vragen en eventuele klachten van uw klanten af en verbinden hen door wanneer dit wordt verzocht.

Callcenter in Eindhoven | Snel starten

Bel met onze callcenter in Eindhoven op 0)43-6049211 en realiseer zo snel mogelijk de optimale klantenservice voor uw bedrijf!