Inbound callcenter Eindhoven

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

 

Inbound callcenter Eindhoven | Verzorgen klantenservice

De klantenservice. Misschien niet uw favoriete onderdeel van het vak ondernemen. Het is echter wel een gedeelte die op en top verzorgd dient te zijn! Uw klanten verwachten dat zij elke keer netjes en kundig te woord gestaan worden. Maar u heeft het natuurlijk vaak druk met uw bedrijf. De klantenservice wordt daarom nog wel eens vergeten. Schakel daarom zo snel mogelijk inbound callcenter Eindhoven in. Wij zorgen ervoor dat uw klanten niets te kort komen en door onze specialisten op uiterst secure wijze worden aangesproken.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Inbound callcenter Eindhoven | Snel zaken doen

De klantenservice aan ons uitbesteden betekent profiteren van een handvol voordelen. Zo zijn wij een van de goedkopere op de markt die daarnaast volledige service bieden. Onze medewerkers hebben uiteraard allemaal de juiste diploma’s, zij worden niet zo snel verrast door onverwachte vragen. Uiteraard wordt er doorgeschakeld naar u wanneer de klanten hiernaar vragen.

Inbound callcenter Eindhoven | Vandaag beginnen!

Bel vandaag nog met een van de professionals van Inbound callcenter Eindhoven (0)43-6049211 voor een vrijblijvend gesprek!