SpangenbergGroep hét callcenter in Maastricht

SpangenbergGroep is hét callcenter in Maastricht. Wij bieden onze opdrachtgevers optimale bereikbaarheid en flexibiliteit. Met dienstverlening van SpangenbergGroep bent u bereikbaar voor uw (potentiële) klanten op de momenten dat u dat wilt. Met onze dienstverlening bieden wij u een zorgeloze klantenservice of receptie op afstand. Uw bereikbaarheid is onze zorg en wij garanderen dat u zorgeloos bereikbaar bent.

Onze kracht

[dt_vc_list]

  • Geloof in de waarde van klantcontact
  • Hoog opgeleid personeel
  • Voor elke klant de juiste oplossing
  • Ruim 15 jaar ervaring in klantcontact
  • No nonsens aanpak

[/dt_vc_list]

Voordelen van callcenter in Maastricht

Met hét callcenter in Maastricht bent u zorgeloos voorzien van optimale bereikbaarheid. Wij bieden met onze receptie op afstand iedere organisatie gegarandeerde bereikbaarheid. Van zzp’er, tot MKB’er en zelf internationale multinationals. Wij beantwoorden uw telefoongesprekken als u dat zelf niet of niet direct kunt.

Daarnaast ondersteunen wij met klantcontact en klantenservice. Wij zijn ingericht op het effectief, efficiënt én professioneel afhandelen van klantenservice gesprekken. Daarbij functioneren wij als de de klantenservice van onze opdrachtgevers en handelen wij (delen van) hun klantenservice gesprekken geheel zelfstandig af.

Wij bieden: Heldere tarieven; kwalitatief hoogwaardig klantcontact; ruime openingstijden én zorgeloze bereikbaarheid.

[dt_button link=”/telefoonservice-tarieven/” target_blank=”false” button_alignment=”left” animation=”fadeIn” size=”medium” style=”default” bg_color_style=”default” bg_hover_color_style=”default” text_color_style=”default” text_hover_color_style=”default” icon=”fa fa-chevron-circle-right” icon_align=”left”]Bekijk onze tarieven[/dt_button]

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

[vc_btn title=”Contact opnemen” style=”flat” color=”white” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-envelope” link=”url:%2Fcontact%2F|title:Contact%20opnemen|” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1464030033396{margin-top: 10px !important;}”]

Cases

[slideshow_deploy id=’2685′]

Samenwerken met Callcenter Maastricht

Een druk bezette ondernemer als u heeft niet altijd de tijd om de telefoon te beantwoorden. Er spelen vaak een hoop aantal zaken die uw aandacht eisen. Dankzij Callcenter Maastricht bent u vanaf heden constant bereikbaar zodat de mensen niet gefrustreerd achterblijven. Onze mensen hebben de kwaliteiten om uw klanten op de juiste manier te woord te staan.

Callcenter Maastricht maakt natuurlijk duidelijke afspraken voordat de samenwerking definitief wordt. Wij houden met ontzettend veel zaken rekening, wat verwachten de klanten van u? Laat het aan ons weten zodat onze medewerkers daar op in kunnen spelen. U kunt zich focussen op het ondernemen wanneer wij uw klanten te woord staan.

Callcenter Maastricht levert maatwerk

U wilt het allerbeste voor uw klanten, en daar kunnen wij voor zorgen. Onze mensen passen zich aan u aan, de klanten hebben hierdoor het gevoel alsof zij met een medewerker spreken die er dicht op zit. Een vrijblijvend gesprek met ons is natuurlijk altijd mogelijk, laat aan ons weten wat u van de samenwerking verwacht.

Wij hopen zo snel mogelijk met u te kunnen samenwerken. Callcenter Maastricht opereert door heel het land en helpt graag mensen als u de klantenservice op poten te zetten. Terwijl u de klanten blij maakt met de diensten, zorgen wij voor een optimale klantenafhandeling.

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

[vc_btn title=”Contact opnemen” style=”flat” color=”white” align=”center” i_icon_fontawesome=”fa fa-envelope” link=”url:%2Fcontact%2F|title:Contact%20opnemen|” add_icon=”true” css=”.vc_custom_1464030033396{margin-top: 10px !important;}”]

Snel goed bereikbaar met een callcenter in Maastricht

SpangenbergGroep, hét callcenter in Maastricht beschikt over een volledig ingericht klant contact centrum. Wij handelen hier voor verschillende opdrachtgevers zowel inkomende als uitgaande contacten af via diverse kanalen. Wij geloven in de toegevoegde waarde van goed direct contact met klanten en werken daarom doorlopend aan het verbeteren van onze bereikbaarheid en kwaliteit. Wij kunnen snel opschalen en daarmee op alle momenten goede bereikbaarheid garanderen. Als u ook altijd gegarandeerd goed bereikbaar wilt zijn, neem dan contact op met SpangenbergGroep hét callcenter in Maastricht.

Wilt u een vrijblijvend gesprek? Bel onze callcenter in Maastricht!

Contact opnemen

Schrijf u in voor onze Nieuwsbrief en blijf op de hoogte

[dt_contact_form fields=”email” button_title=”Inschrijven voor de nieuwsbrief”]
Ook via WhatsApp!