Outbound callcenter Tilburg

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Outbound callcenter Tilburg | Al uw klanten bereiken

Bent u op zoek naar een outbound callcenter in Tilburg? Altijd bereikbaar zijn voor uw klanten, het is helaas niet altijd mogelijk. U bent regelmatig onderweg, hebt vergaderingen en natuurlijk ook gewoon een sociaal leven. Outbound callcenter Tilburg snapt dat als geen ander en wilt u hier graag bij helpen. De medewerkers van Spangenberggroep zijn opgeleid als allround telefoonmedewerkers en staan al jarenlang vele klanten door heel Nederland met plezier te woord.

Uw telefoonservice uitbesteden aan een professioneel outbound callcenter bespaart ontzettend veel energie, tijd en ook geld. Voor weinig geld worden al uw klanten dagelijks geholpen en kunnen zij optimaal profiteren van uw service. Spangenberggroep Tilburg verzorgt voor u optimale telefonische bereikbaarheid met haar outbound callcenter zonder dat u zich daar zorgen om hoeft te maken. Geen gemiste gesprekken meer, geen boze klanten die u niet te pakken krijgen.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Outbound callcenter Tilburg | Onze telefoonservice

Outbound callcenter Tilburg heeft een groot arsenaal aan medewerkers in de loondienst die u graag willen helpen. Ze zijn hoogopgeleid en weten wat er bij komt kijken wanneer er mensen te woord gestaan moeten worden. Wij stemmen uiteraard met u af hoe dit gedaan moet worden. Outbound callcenter Tilburg garandeert bereikbaarheid. Uw telefoontjes worden razendsnel beantwoordt en uiterst professioneel uitgevoerd. Onze getrainde medewerkers in Tilburg kunnen niet wachten om voor u aan de slag te gaan.

Uw bereikbaarheid is een van de belangrijkste zaken die op orde dienen te zijn bij een gezonde Nederlandse onderneming. Uw potentiële klanten willen gewoonweg een stem horen zodat zij hun vraag kwijt kunnen. Deze mensen dienen natuurlijk altijd geholpen te worden, zij betalen immers uw boterham. U kunt natuurlijk niet 24/7 bereikbaar zijn, besteed de klantenservice daarom zo snel mogelijk uit aan een professioneel outbound callcenter in Tilburg.

Outbound callcenter Tilburg | Uw bedrijf helpen

De medewerkers van Spangenberggroep Tilburg staan graag uw klanten te woord namens uw onderneming. Wilt u ook altijd bereikbaar zijn? Kom dan zo snel mogelijk in contact met Outbound callcenter Tilburg.