Over dit project

MUMC

Het Maastricht Universitair Medisch Centrum werkt met een patientenportal. In deze patientenportal kunnen patiënten steeds meer informatie terug vinden over zaken als afspraken, uitslagen etc. Het gebruik van deze portal wordt actief gepromoot en het aantal actieve gebruikers neemt snel toe.

Wat wij doen voor MUMC

SpangenbergGroep handelt de klantcontacten af die te maken hebben met de patientenportal. Veel gestelde vragen handelen wij zo veel mogelijk direct af. Technische vragen worden doorgeschakeld naar de technische afdeling.

 

Over SpangenbergGroep
.
Klanten verwachten steeds meer. Ze eisen goede service en ze verwachten dat uw klantenservice bereikbaar is. Het inrichten van een eigen klantenservice waar inkomende klantcontacten professioneel worden afgehandeld is lastig. Wij hebben een contactcenter waarin wij ook uw klantcontacten effectief, efficiënt en vooral professioneel kunnen afhandelen. Voor allerlei verschillende klanten verzorgen wij de volledige klantenservice. Dat kan meertalig, op alle kanalen en op de openingstijden die de klanten van onze opdrachtgevers wensen. Wij verzorgen gewoon goede klantenservice. Daarbij gaat onze ondersteuning verder als het enkel afhandelen van de klantcontacten zelf. Op basis van onze jarenlange ervaring adviseren wij opdrachtgevers ook doorlopend over de wijze waarop zij hun dienstverlening kunnen optimaliseren en steeds verder kunnen afstemmen op de klantbehoefte. Gewoon, omdat we dat leuk vinden.


.

Categorie
Klantenservice, Telefoonservice
Tags
Klantbeleving, Klantenservice, Telefoonservice
Ook via WhatsApp!