Eindbazen gezocht voor superhelden teams (Teamleider)

BALEN…. Deze functie is ingevuld…. maarrrrrrr omdat we best hard groeien laten we hem nog even op onze website staan. Het zo maar zijn dat we jou binnenkort wel nodig hebben!

Jij bent knettergoed in het vertalen van wat onze opdrachtgever wenst naar praktische ondersteuning. Dus jij bent de held die onze opdrachtgevers echt ontzorgt en samen met jouw team de verwachting van klanten niet alleen waarmaakt maar waar het kan ook overtreft.
.

SpangenbergGroep?

.
Ja SpangenbergGroep ja. Wij zijn geen callcenter en zeker geen belfabriek. Wij doen leuke projecten voor leuke klanten omdat wij dat leuk vinden om te doen. Daarbij staat beleving centraal. We werken voor leuke merken en doen allerlei leuke projecten. Werken bij SpangenbergGroep betekend dat je vrijheid krijgt, vrijheid maar ook de verantwoordelijkheid om met die vrijheid om te kunnen gaan.
.

Wat ga je doen?

.
Jij bent de eindbaas van een team superhelden dat klanten redt. Net als Suzanne, Sjors en Roos ben jij verantwoordelijk voor 1 of meerdere projecten. Je bent de schakel tussen datgene dat de opdrachtgever van ons verwacht en wat wij in de praktijk doen. Je gaat werken in een bedrijf waarin we iedere dag knetterhard werken aan het realiseren van excellente klantbeleving.
.

Hoe ziet jouw dag eruit?

.
Waarschijnlijk ziet elke dag er compleet anders uit. Er spelen iedere dag andere dingen en je moet echt in staat zijn snel te kunnen schakelen. Je runt je eigen show binnen ons bedrijf. Een gemiddelde dag zal er ongeveer zo uitzien:

.
Evalueren en rapporteren
: Wat hebben we gisteren precies gedaan. Wat ging er goed, wat kan er beter en wat gaan we vandaag nog beter doen als gisteren. Daarnaast maak je de interne en externe rapportages die nodig zijn. Daar sturen we op en daarmee houden we de opdrachtgever op de hoogte van wat er allemaal gebeurd.

.
Forecast/Planning/roostering: 
Wat zijn de verwachtingen voor de komende uren, dagen, weken en zelfs maanden. In overleg met onze opdrachtgever kijk je naar alle variabelen die bepalend zijn voor het te verwachten aantal klantcontacten. Op basis daarvan ga jij vervolgens zorgen dat je alle middelen beschikbaar hebt om dat volume effectief, efficiënt maar vooral knetter klantgericht af te handelen.

.
Overleg, overleg en soms overleg: 
Wij maken waar wat de opdrachtgever voor zijn klanten wenst. Daarbij zijn constant 3 partijen betrokken: Onze opdrachtgever, de klanten van de opdrachtgever en jij met jouw team. Veel tijd ben je bezig met het managen van alle processen en het afstemmen van met name processen. Overleg klinkt natuurlijk saai maar het is echt heel leuk als je jouw opdrachtgever iedere dag weer verbaast met wat wij hier allemaal voor elkaar krijgen.

.
Nog een paar dingen waar jij je mee bezig houdt: IT systemen, trainingen, kwaliteitsmetingen, coachen, werving en selectie, welke koffie zullen we gaan gebruiken, hebben we nog lolly’s nodig, enz. enz.
.

Iets voor jou?

.
Zeker:

 • Wel als je energie krijgt van uitdagingen
 • Wel als je stressbestendig bent
 • Wel als je flexibel bent en er goed tegen kan dat geen dag hetzelfde is
 • Wel als je voor allerlei verschillende merken wilt werken
 • Wel als je klanten wilt helpen en daarnaast onze opdrachtgevers wilt helpen om hun klanten te helpen (ja dat staat er echt)
 • Wel als je graag op allerlei verschillende gebieden constant uitgedaagd wilt worden.
 • Wel als je meertalig bent! Bij (dikke) voorkeur Frans of Duits.
 • Niet als bovenstaande punten niet op jou van toepassing zijn, maar misschien ken jij wel iemand?

.
Wat krijg je ervoor terug:

 • Euro’s, gewoon genoeg euro’s
 • Waardering, heel veel waardering
 • Leuke teams met leuke mensen, leuke collegae, leuke managers: allemaal leuk!
 • Vrijheid en verantwoordelijkheid in een informele werkomgeving.
 • Flexibiliteit want werktijden bepalen we in overleg 32 tot 40 uur (hoe meer hoe beter)

.
Solliciteren?

.
Yes! Stuur ons even een berichtje of een CV of een video of zoiets. Dat kan naar Clair Spangenberg: clair@spangenberggroep.nl
.
of neem even contact met ons op:
.
SpangenbergGroep.nl
www.spangenberggroep.nl
Specialisten in klantcontact
.
Randwycksingel 20 (C03)
6229 EE Maastricht
T: +31 (0) 85 8884661

spangenberggroep CS helden
Ook via WhatsApp!