Wij groeien en hebben hulp nodig.

Klantenservice medewerker | Franstalig

Hier onder een heel lang verhaal. Dit is de samenvatting: Leuke functie, met veel flexibiliteit bij een leuk bedrijf. Oh ja we zoeken ook Zweeds en Deense medewerkers….. huh wat? Zweeds en Deens?!?! Ja Zweeds en Deens ja…

SpangenbergGroep??

Wij zijn een familiebedrijf en verzorgen voor veel verschillende opdrachtgevers de klantenservice. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever doen we dat middels telefonie, mail, chat, social media en alles waarbij de klant van onze klant centraal staat. Ons bedrijf wordt gerund door broer en zus Floris en Clair Spangenberg, ook wel de eindbazen. Zij worden ondersteund door de operatiebaas welke op zijn beurt sturing geeft aan de projectbazen. Dat klinkt als een hoop bazen, maar vanuit ons hoofdkwartier in Maastricht geven deze leiding aan een team van superhelden. Deze helden zijn intern opgeleid en beschikken allemaal over eigen vaardigheden, deze vaardigheden bepalen in welk heldenteam je zit en onder welke projectbaas je opereert.

Wat doe je als superheld?

Je verzorgt de klantenservice voor één van onze opdrachtgevers. Jij bent de held van de klant die contact met je opneemt, je voelt goed aan welk gevoel onze opdrachtgever wilt uitdragen en weet perfect hoe je het probleem van die klant kan oplossen. Je maakt zijn dag en dat voelt verdomde goed! Je hebt niet perse een cape nodig om hier over de gangen te vliegen op zoek naar klanten in nood. Jouw inzet, enthousiasme en kennis zullen voldoende zijn om als echte superheld je dag goed en met een voldaan gevoel door te komen.

Wat zoeken wij?

We zijn opzoek naar nieuwe collega helden op een van onze afdelingen waarbij we werkzaam zijn voor 1 opdrachtgever. We verzorgen voor deze opdrachtgever dezelfde taken in verschillende talen. We zijn bezig met het opzetten van de dienstverlening in Wallonië waarvoor we dus collegae zoeken die Frans spreken. Vloeiend Nederlands spreken is handig maar geen vereiste.

We zijn vooral opzoek naar helden waar we een klik mee hebben. Wij houden van een open werksfeer waarbij iedereen zich onderdeel van de heldenfamilie voelt. Je weet van aanpakken, voelt je betrokken en kan goed zelfstandig werken. Aantal uren bepalen we in overleg, daarin is van alles mogelijk: fulltime, parttime, weekenden, avonden. Venez à la rescousse

En Covid-19 dan?

Ons kantoor is zodanig ingericht dat we de richtlijnen kunnen naleven en de 1,5 meter kunnen waarborgen. Er zijn altijd een aantal collega’s op kantoor, waaronder iemand van het management. Op die manier maak je kennis met collega helden en kun je goed onze bedrijfcultuur proeven. Daarnaast streven we ernaar om na een inwerkperiode op kantoor onze helden zoveel mogelijk vanuit huis te laten werken. Afhankelijk van het project waar je terecht komt, is er een gemiddelde inwerkperiode van 2 weken nodig. Hoe eerder de kennis op niveau is, hoe sneller thuiswerken realiteit kan zijn.

Wat bieden wij?

Ondanks onze jarenlange ervaring in de branche kom je terecht in een vlot bedrijf met een jong en fris gevoel. No nonsens mentaliteit, rennen en vliegen op momenten dat dat nodig is en zoveel mogelijk plezier maken onderweg. Bij ons is geen dag hetzelfde en dat maakt het super leuk. Je kunt ouderwets in loondienst komen werken, maar er zijn ook ZZP mogelijkheden!

Dus waar kom je terecht en wat kun je verwachten?

 • Een vlot bedrijf.
 • Met leuke collega helden
 • En leuke bazen
 • Gevarieerd werk
 • De vrijheid om mee te denken in oplossingen
 • Doorgroei mogelijkheden
 • Salaris, gewoon voldoende salaris.

Wat verwachten wij?

Vooral enthousiasme, het vermogen om snel te schakelen, vriendelijkheid en denken in mogelijkheden. Niet vies van hard werken en de meerwaarde zien en voelen van het oplossen van een noodkreet van de klant van onze klant. En uiteraard een goede beheersing van de Franse taal.

Dus als jij iemand bent (of kent) die zich herkent in bovenstaande en graag onderdeel wilt worden van een echte helden familie, het geld goed kan gebruiken voor privé missies of gewoon graag bij een leuk bedrijf wilt komen werken. Stuur dan je CV, een leuke brief of video of zoiets en wie weet heb jij binnenkort een baan als superheld!

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Freelance/ZZP

Soort dienstverband: Fulltime, Parttime

Salaris: €11,33 per uur

Locatie:

 • Maastricht (Aanbevolen)

Taken:

 • Beantwoorden van klantvragen
 • Werk samen met management om bekend te zijn met nieuwe producten, diensten en richtlijnen
 • Ga op een professionele en vriendelijke manier met klanten om en luister actief naar hun problemen
 • Bied klanten hulp en oplossingen aan in overeenstemming met het klantenservice beleid van het bedrijf.

Goed verhaal he? Sollicteren maar!