Externaliser le service client - SpangenbergGroup
A propos de nous

SpangenbergGroep, dé klantenservice specialist

HOE KUNNEN WIJ UW KLANTENSERVICE VERZORGEN?

 
Wij hebben ruime ervaring in het ondersteunen van allerlei verschillende bedrijven. Van kleine startende webshops tot grote internationaal opererende multinationals. Het inrichten van de ideale klantenservice voor onze opdrachtgevers gaat als volgt:

 

  1. We kijken naar de huidige situatie. Daarbij kijken we naar zaken als klantprofielen, producten en de organisatie maar ook naar bijvoorbeeld contact kanalen, openingstijden en service niveau.
  2. We bepalen de gewenste situatie. Aan de hand van dezelfde punten kijken we naar wat de ideale situatie zou zijn. Wat zou de ideale klantenservice zijn voor jullie als bedrijf en wat past bij jullie klanten.
  3. Hoe kunnen we die ideale situatie bereiken? Wat moeten we doen om de klantenservice in te richten die perfect zou passen bij de klantbehoefte. We kunnen daarbij kijken naar hel compleet afhandelen van alle contacten via alle kanalen maar we kunnen ook helpen op de kanalen of de momenten waarop het intern bij onze opdrachtgevers even niet lukt.
 
Vervolgens gaan we doen waar we goed in zijn. De klanten van onze opdrachtgevers service verlenen. Dat kan via alle relevante contact kanalen zoals telefoon, email, chat, ticketing, social media etc. Wij functioneren daarbij nadrukkelijk als klantenservice van onze opdrachtgevers en níet als extern callcenter!
 
Zo heb je eenvoudig de klantenservice die past bij jouw bedrijf en jouw klanten zonder dat je daar zelf moeite voor hoeft te doen. Bam… zo doen we dat dus. En oh ja we werken met hele goeie en hele enthousiaste medewerkers die jouw klanten gewoon echt heel goed te woord staan.
 
meertalige klantenservice
Externaliser le service à la clientèle | Centre d'appel externe
Externaliser le service à la clientèle | Centre d'appel externe

Wanner is onze dienstverlening interessant?

Onze dienstverlening is met name interessant voor bedrijven die de beste klantenservice wensen voor hun klanten. Dat maakt niet niet uit of het business to business is of business to consumer. Met name voor bedrijven die niet altijd in staat zijn zelf de klantenservice helemaal zo in te richten als dat zou moeten kunnen wij van toegevoegde waarde zijn. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

 

  • Bedrijven, webshops of andere organisaties die goed bereikbaar willen zijn en ruime openingstijden willen bieden aan hun klanten. Wij kunnen zorgen dat je goede bereikbaarheid biedt op die momenten dat het nodig is. Bij veel webshops is dat bijvoorbeeld in de avond of in het weekend. Het moment waarop veel klanten op je webshop zijn en er veel aankopen plaats vinden is het belangrijk om ook juist op die momenten goed bereikbaar te zijn voor je klanten.
  • Bedrijven of webshops die op meerdere kanalen dezelfde bereikbaarheid willen bieden. Wij ondersteunen vrijwel alle relevante contact kanalen en werken vaak op de systemen van onze opdrachtgever. Call, mail, chat en social media. Met onze ondersteuning ben je in staat op alle relevante kanalen gewoon goede klantenservice te verlenen.
  • Organisaties die internationaal werken hebben soms een uitdaging met meertaligheid. Wij bieden die meertaligheid in wel 6 talen. Alle talen onder 1 dak en daarmee ook zorgeloze meertalige klantenservice.
  • Onze dienstverlening is vooral van toegevoegde waarde als het intern inrichten van de perfecte klantenservice niet (altijd) lukt. Wij hebben de mensen, de middelden en de ervaring om altijd de juiste klantenservice in te richten. Het maakt daarbij niet uit of er juist relatief weinig contactmomenten zijn of er juist grote pieken of dalen in het aanbod zijn. Het maakt ook niet uit of dat enkel via de telefoon en in het Nederlands is of via alle kanalen en meertalig. Dat is wat wij doen en dat is waar wij goed in zijn.

Pourquoi externaliser le service clientèle ?

Als je een bedrijf of webshop hebt dan ben je meestal goed in wat je doet. Het effectief, efficiënt en professioneel te woord staan van klanten is een vak apart. Wij doen niks anders. Wij zijn ingericht om grote maar ook kleine hoeveelheden klantcontacten effectief, efficiënt en professioneel te woord te staan.
 
We hebben een groot team van klantadviseurs (onze helden!) beschikbaar waardoor we makkelijk op kunnen schalen. Het uitbesteden van de klantenservice geeft rust omdat je weet dat het klantcontact in goede handen is. Wij zorgen ervoor dat de klanten een prettige ervaring hebben en nemen daarmee veel werk uit handen. Daarnaast kunnen we omdat we veel ervaring hebben met het afhandelen van klantcontacten helpen met het optimaliseren van je dienstverlening. Waar bellen klanten precies voor? Hoe kunnen we de dienstverlening zo inrichten dat de klanten geen contact op hoeven te nemen en als ze dat dan wel moeten hoe zorgen we ervoor dat dat contact waarde toevoegt in de klantbeleving.
 
Onze dienstverlening gaat dus veel verder dan het afhandelen van de klantcontacten. Wij helpen jou met het afstemmen van jouw dienstverlening aan de klantbehoefte. Dat maakt ons uniek. Wij vertalen klantvragen in proces optimalisatie en helpen daarmee bij het optimaliseren van de klantbeleving. Zorgeloos goede klantenservice noemen we dat…
Service clientèle Quickscan