Externaliser le service à la clientèle | Centre d'appel externe

Services de bureau

Desk Services verzorgt onder andere acties met als doel het werven, activeren en creëren van loyale consumenten voor meerdere (B2C)-bedrijven. Dit gebeurt veelal in de vorm van cashbacks en product promoties.

SpangenbergGroep handelt voor Desk Services meertalig multi-channel klantcontacten af voor promoties voor grote (internationale) merken. Er zijn hierbij meerdere soorten promoties, hierbij kun je denken aan:

  • Cashback acties
  • Product Plus acties
  • Sampling acties
  • Winacties
  • Tevreden of geld terug acties

 

Wat doen wij?
Wanneer een aanvraag voor een promotie is aangemeld door de consument, wordt deze gecontroleerd en verwerkt op basis van de voorwaarden behorende bij de betreffende promotie. Al deze registraties worden in een systeem opgenomen. Consumenten nemen vervolgens met meerdere redenen contact met ons op. Het kan hierbij gaan om vragen over actievoorwaarden, het te ontvangen product / bedrag, statusaanvragen met betrekking tot een reeds geregistreerde deelname of het aanvullen en wijzigen hiervan. Wanneer een consument vragen heeft, kunnen wij op basis van zijn/haar registratie nagaan of er nog iets dient te gebeuren en de consument hierover informeren. Levert een consument nog missende documentatie aan, dan verwerken wij deze in de aanvraag. Ook wanneer de consument vragen heeft over het invullen van de aanvraag zelf, helpen wij hier natuurlijk mee! 

Meerdere (internationale) merken
Onze medewerkers verzorgen de ondersteuning aan de consumenten voor een groot aantal verschillende merken. Voor deze merken zijn er vaak meerdere promoties gelijktijdig actief. Hierbij kunnen de voorwaarden voor de deelnames niet alleen per merk maar ook nog per promotie verschillen. Dit zorgt natuurlijk voor een enorme hoeveelheid aan informatie! Per promotie zijn de actievoorwaarden beschikbaar en alle informatie en wijzigingen worden in een door ons ontworpen database geclassificeerd. Deze database wordt doorlopend aangevuld en gewijzigd op basis van de ontvangen vragen en situaties, zodat elke medewerker te allen tijde beschikt over de meest recente informatie om de consument naar de juiste oplossing te leiden.

Multi-channel contact
Er zijn meerdere manieren waarop onze medewerkers de consumenten contact opnemen. Voor Desk Services worden de contacten zowel via e-mail als telefonisch afgehandeld. Per e-mail ontvangen wij alle soorten vragen van registratie tot aan de uitbetaling. Vragen over de voortgang van een aanvraag of het moment van betaling, kunnen prima telefonisch besproken worden. Indien de consument nog documentatie dient aan te leveren kan dit per e-mail worden toegestuurd.  

Meertalig
De promoties voor de verschillende merken beperken zich niet tot Nederland. Telefoongesprekken en e-mails worden dan ook in het Nederlands, Engels, Frans en Duits beantwoord.

Samenwerking
De samenwerking tussen SpangenbergGroep en Desk Services is inmiddels reeds 10 jaar actief. Onze medewerkers verzorgen het directe contact met de consumenten waardoor zij alle promoties maar ook zeker de ervaringen van de consumenten op de voet volgen. Merken zij hierbij op dat er veel dezelfde vragen zijn of dat er veelvoorkomende situaties voorkomen, dan wordt dit meteen met Desk gedeeld. Dit is natuurlijk een wisselwerking, ook situaties die aan de zijde van Desk aan het licht komen worden meteen besproken. Doordat er regelmatig en direct contact is tussen onze projectbaas en Desk services kunnen we altijd kort op de bal spelen.