Vous êtes un(e) représentant(e) du service à la clientèle multilingue qui parle le néerlandais et le français ? Vous aimez aider les clients par téléphone et par e-mail ? Dans ce cas, lisez ce qui suit

Wij hebben collega’s nodig! Niet zomaar collega’s, maar van die echte goeie. Van die collega’s waarvan iedereen zegt: “Wow, wie is dat!?” Ennn die de Franse taal naast de Nederlandse goed machtig zijn in woord en geschrift.

Herken je dit? Wij zoeken iemand die het zelf enorm prettig vindt om goed geholpen te worden aan de telefoon. Je belt met een probleem of vraag en *BAM*, die medewerker snapt het. Hij/zij is duidelijk, geeft je een goed gevoel en is vriendelijk. Je spreekt met iemand die het in de vingers heeft om van elk gesprek een (frans)feestje te maken. Tevreden hang je weer op. Herken jij jezelf (of iemand anders) en wil jij dat soort topservice ook aan anderen bieden, lees dan zeker even door. We zouden zomaar eens een goed match kunnen zijn.

Waar kom je terecht? Bij SpangenbergGroep, in Maastricht. Wij hebben allerlei opdrachtgevers die wij helpen met hun klantenservice. Meestal huren bedrijven ons in omdat wij gewoon écht goed zijn in het uitvoeren van de klantenservice. We zijn niet zo groot, wel heel gezellig. De sfeer is informeel en omdat we een familiebedrijf zijn, is de dynamiek vaak net iets (lees: helemaal) anders dan bij grotere bedrijven.

Ons contactcenter wordt gerund door broer en zus Floris en Clair Spangenberg, ook wel de eindbazen. Zij worden ondersteund door de operatiebaas die op zijn beurt sturing geeft aan de teamleiders, die wij projectbazen noemen. Dat klinkt als een hoop bazen, maar op ons hoofdkwartier in Maastricht merk je vooral de korte lijnen en informele sfeer binnen ons team. De deuren staan altijd open, we houden niet van lange meetings, en iedereen mag gewoon écht zichzelf zijn.

Word onze nieuwe held! We kunnen natuurlijk niets zonder al onze helden die iedere dag het verschil voor onze klanten maken. We zoeken dan ook versterking voor dit fantastische team aan helden! En wel voor een opdrachtgever die Franstalige klanten heeft. Geen zorgen: Je hoeft niet met een cape over de gangen te vliegen of in een stoere pose je spierballen te tonen om voor ons die echte held te zijn. Doe waar je goed in bent, sta open om bij te leren en voel je verantwoordelijk voor de klanten van het project waar je voor werkt. Je komt terecht in een bedrijf met enthousiastelingen die elke dag in de weer zijn om die klant in nood uit de brand te helpen.

Functie-eisen

Jij:

 • bent een enthousiaste aanpakker;
 • beheerst de Nederlandse taal perfect;
 • beheerst de Franse taal perfect
 • bent voor 16 tot 40 uur per week beschikbaar;
 • werkt graag flexibele uren, maar standaard kantoortijden behoren ook tot de mogelijkheden;
 • hebt nóg een streepje voor als je al minimaal 1 jaar ervaring met klantcontact hebt. Dat kan ook gerust horeca of een ander dienstverlenend beroep zijn.

Aanbod

Wij bieden…

 • een leuke werkplek aan de rand van Maastricht-Centrum met gedreven collega’s en een dynamisch team;
 • training on the job, uiteraard betaald;
 • betaalde pauze;
 • genoeg knaken, afhankelijk van je leeftijd en werkervaring;
 • een flexibel werkrooster;
 • gratis fruit, chocolade, cup-a-soup, koffie en natuurlijk ijsjes in de zomer!