Gratis Whitepaper klantgerichtheid!

We hebben een White paper geschreven over klantgerichtheid. We hebben daarin onze praktijk ervaringen en ook een beetje onze mening natuurlijk meegenomen. We kijken onder andere naar het verschil tussen klantvriendelijkheid en klantgerichtheid en proberen aan de hand van een aantal voorbeeld duidelijk te maken wat klantgerichtheid dan in de praktijk is.

Met onderstaand formulier kun je jouw gratis White paper aanvragen. We sturen je hem dan via de mail. Veel lees plezier!

Over SpangenbergGroep

Multichannel én Meertalige klantenservice voor webshops, MKB of Multinational! Gewoon goede klantenservice door uitbesteden aan dé klantenservice specialisten!

Klantcontact. Iets waar iedere organisatie, webshop of instelling mee te maken heeft. Klantcontact is altijd belangrijk geweest, maar de afgelopen jaren is het een steeds grotere rol gaan spelen in het onderscheidend vermogen van waarschijnlijk ook jouw organisatie. Wil jij net dat stapje extra zetten? 

Hoe zit het met jouw klantbelevingklantvriendelijkheid en klantgerichtheid? Wij begrijpen dat niet iedere organisatie in staat is haar klantenservice optimaal en efficiënt te organiseren. Hoe zorg je ervoor dat je bereikbaarheid voldoet aan de wensen van jouw klanten? Wil je met jouw bedrijf de grens over, maar spreek je de taal niet?

Dit zijn zomaar twee voorbeelden waarbij  klantenservice uitbesteden interessant kan zijn. Wij geloven in het leveren van maatwerk en gaan graag samen met jou op zoek naar een oplossing of dienst die past bij jouw organisatie. Start up of grote multinational? Met ruim 20 jaar ervaring op zak, zorgen wij voor toegevoegde waarde aan jouw klantcontact. Benieuwd of we ook jou kunnen helpen met gewoon goed klantcontact? Ook jouw klantenservice uitbesteden? Neem eens contact met ons op, vinden we leuk! 

 

Klantenservice uitbesteden | Extern callcenter

Multilangual

Nederlands, Frans, Duits, Engels en meer! Dat is pas meertalig!

Klant centraal

Multichannel

Call, Mail, Chat, socials. Wij ondersteunen alle relevante kanalen!

Klantenservice uitbesteden | Extern callcenter

100% ontzorgd

Van begin tot eind goed verzorgde klantenservice!

wat is klantbeleving

Ruim 20 jaar ervaring

Gewoon heel veel ervaring met (het optimaliseren van) klantcontact

klanten behouden

Kwalitatief personeel

Echte helden werken iedere dag aan een optimale klantbeleving.

Klantenservice uitbesteden valkuilen

Samen succesvol

Focus op de lange termijn en constant werken aan partnerships

Wat onze klanten zeggen over onze dienstverlening

5/5