About us

Hoe verzorgt uw webshop de klantenservice?

We kopen steeds meer online waardoor het aantal webshops toeneemt. Met een toename van het aantal webshops neemt ook de concurrentie online toe. Naast de concurrentie op de traditionele onderdelen wordt service en in zekere mate ook klantenservice steeds belangrijker. In één van onze blogs beschreven wij het belang van goede bereikbaarheid voor webshops. Dat komt er eigenlijk op neer dat u meer omzet zult generen, meer klanten zult bedienen én u uw beter kan onderscheiden van de concurrentie als uw webshop de klantenservice op orde heeft. Maar hoe organiseert u uw webshop klantenservice?

 

Bereikbaar voor uw (potentiële) klant

“Bel ons: wij helpen u graag met uw vraag bestelling”. Op het moment dat u dat als webshop op uw website kunt zetten onderscheid u uzelf van uw concurrent. Helemaal als u daarbij ook nog de telefoon beantwoord op de tijden waarop uw klant op uw webshop zit. Zodra u zorgt dat u klant u kan bereiken op die momenten dat hij dat wenst én via de kanalen die de klant graag gebruikt straalt u uit dat u uw klant begrijpt en uw webshop daarop aanpast.

Uiteindelijk met als doel het realiseren van een betere klantbeleving en daarmee samenhangende omzetstijging.

SPANGENBERGGROEP

Zullen wij uw klantenservice verzorgen? Bel ons op 088-8884661

Gewoon goede klantenservice

Met de dienstverlening van SpangenbergGroep bent u gewoon goed bereikbaar voor uw klanten. Uw webshop klantenservice is geen zorg meer maar levert toegevoegde waarde. Meertalig? multichannel? Standaard van 08:00 tot 21:00? Wij verzorgen uw webshop klantenservice door uw klantenservice in te richten zoals u dat wenst. Als u ons toegang geeft tot uw voorraad,- bestelsysteem of uw tracking systeem dan kunnen wij uw klanten precies zo te woord staan zoals u dat graag wilt. Gewoon zorgeloos goede klantenservice met onze contactcenter oplossing. Wij verzorgen uw webshop klantenservice van begin tot eind.

Specialisten in klantcontact en klantbeleving.

Vragen of speciale wensen of behoeften? Daag ons uit op 085-8884661 of gebruik ons contact formulier.

 

De voordelen op een rij

  • Altijd voldoende medewerkers beschikbaar
  • Altijd goed bereikbaar ook als het druk is
  • Geen investeringen dat hebben wij al gedaan!
  • Standaard bereikbaarheid van 08:00 tot 21:00!
  • Call? Mail? Chat? Social media? Geen probleem!
  • U betaalt enkel voor wat u gebruikt
  • Een vast tarief per gesprek al vanaf € 1,50!
  • Standaard Nederlands en Engels
  • Professionele klantenservice zonder zorgen!