Nederlandse klantenservice?

Zorgeloos de beste klantenservice voor jouw Nederlandse klanten?

Internationaal ondernemen wordt steeds makkelijker. De klantenservice blijkt echter vaak een grotere uitdaging. Goede bereikbaar zijn op de relevante kanalen en met ruime openingstijden en dat allemaal in meerdere talen is lastig. 

Wij kunnen je helpen met jouw Nederlandse klantenservice. Jouw Nederlandse klantenservice uitbesteden en daarmee gewoon goede klantenservice bieden voor jouw Nederlandstalige klanten.

Klantenservice uitbesteden | Extern callcenter

Nederlandse klantenservice uitbesteden?

Klantenservice uitbesteden | Extern callcenter

Nederlandse  klantenservice uitbesteden

Het uitbesteden van je Nederlandse klantenservice kan een goede oplossing zijn. Goede Nederlandse klantenservice inrichten gaat verder als het aannemen van mensen die Nederlands spreken. Wij hebben die ervaring. Waarom de Nederlandse klantenservice uitbesteden?

Klantenservice uitbesteden | Extern callcenter

Multilangual

Nederlands, Frans, Duits, Engels en meer! Dat is pas meertalig!

Klant centraal

Multichannel

Call, Mail, Chat, socials. Wij ondersteunen alle relevante kanalen!

Klantenservice uitbesteden | Extern callcenter

100% ontzorgd

Van begin tot eind goed verzorgde klantenservice!

wat is klantbeleving

Ruim 20 jaar ervaring

Gewoon heel veel ervaring met (het optimaliseren van) klantcontact

klanten behouden

Kwalitatief personeel

Echte helden werken iedere dag aan een optimale klantbeleving.

Klantenservice uitbesteden valkuilen

Samen succesvol

Focus op de lange termijn en constant werken aan partnerships

Wat onze klanten zeggen over onze dienstverlening

5/5

Hoe werkt uitbesteden?

Het uitbesteden van de Nederlandse klantenservice lijkt complex. Wij hebben voor veel bedrijven de klantenservice mogen inrichten dus weten inmiddels wel hoe dat werkt. Volgens ons draait het allemaal om de juiste focus. De beste focus is wat ons betreft uitgaan van een vruchtbare samenwerking op de lange termijn. Dan richt je de samenwerking vanaf het begin goed in.

We hebben een aantal interessante blogs geschreven over uitbesteden:

De voordelen van uitbesteden
Uitbesteden voor lage volumes
Waarom klantenservice uitbesteden

Klantenservice Quickscan
Kanaalkeuze klantenservice

De kosten van Nederlandse klantenservice uitbesteden?

Wij bieden 2 vormen van ondersteuning waarbij. Afhankelijk van het volume en ce complexiteit kan de ene net interessanter zijn als de andere.

Dedicated ondersteuning: Met name interessant bij grotere complexiteit en hogere volumes. Wij zetten een team neer dat functioneert als je eigen klantenservice team maar dan op afstand. Da kan al vanaf Euro 1,75 per interactie.

Blended ondersteuning: Interessant met lagere volumes en een beperkte mate van complexiteit, Ons blended team handelt jouw contacten af. Mega flexibel en gewoon heel erg goed. Dat kan al vanaf Euro 31,- per uur!

Over SpangenbergGroep

Wij kunnen je helpen om ervoor te zorgen dat jouw klantenservice een goede klantenservice is. Gewoon goede klantenservice waarbij de basis op orde is. Waarbij klantcontacten waarde toevoegen aan de klantbeleving. Wij ontzorgen je op het gebied waar wij goed in zijn (klantenservice) zodat jij je zorgeloos kunt concentreren op waar jij goed in bent. Klinkt dat goed? Neem eens contact op. Je kunt onderstaande formulier gebruiken.