Wie de ****** is SpangenbergGroep??

Wij zijn een familiebedrijf en verzorgen voor veel verschillende opdrachtgevers de klantenservice. Afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever doen we dat middels telefonie, mail, chat, social media en alles waarbij de klant van onze klant centraal staat. Ons bedrijf wordt gerund door broer en zus Floris en Clair Spangenberg, ook wel de eindbazen. Zij worden ondersteund door de operatiebaas welke op zijn beurt sturing geeft aan de projectbazen. Dat klinkt als een hoop bazen, maar vanuit ons hoofdkwartier in Maastricht geven deze leiding aan een team van superhelden. Deze helden zijn intern opgeleid en beschikken allemaal over eigen vaardigheden, deze vaardigheden bepalen in welk heldenteam je zit en onder welke projectbaas je opereert.

Wat doe je als superheld?

Je verzorgt de klantenservice voor één van onze opdrachtgevers. Jij bent de held van de klant die contact met je opneemt, je voelt goed aan welk gevoel onze opdrachtgever wilt uitdragen en weet perfect hoe je het probleem van die klant kan oplossen. Je maakt zijn dag en dat voelt verdomde goed! Je hebt niet perse een cape nodig om hier over de gangen te vliegen op zoek naar klanten in nood. Jouw inzet, enthousiasme en kennis zullen voldoende zijn om als echte superheld je dag goed en met een voldaan gevoel door te komen.

De opdrachtgever waarvoor je heldhaftige daden gaat verrichten kent gedurende de zomer een hoge piek in de klantenservice. Veel mails en veel calls, veel mensen in nood dus! Deze mensen spreken verschillende talen en dus zou het super handig zijn als je naast Nederlands ook goed Duits of Frans spreekt. Hoe breder jouw talenpakket, hoe meer klanten je uit de brand kan helpen. To the rescue! A la rescousse! Zur Rettung! Doe ff lekker helpen dan….

We zijn vooral opzoek naar helden die flexibel inzetbaar zijn. Die van aanpakken weten en gedurende een aantal weken of maanden de tijd en zin hebben om ons team te komen versterken. Aantal uren bepalen we in overleg, daarin is van alles mogelijk.

Wat bieden wij?

Ondanks onze jarenlange ervaring in de branche kom je terecht in een vlot bedrijf met een jong en fris gevoel. Bij ons is geen dag hetzelfde en dat maakt het super leuk. Je kunt ouderwets in loondienst komen werken, maar er zijn ook ZZP mogelijkheden!

Dus waar kom je terecht en wat kun je verwachten?

  • Een vlot bedrijf.
  • Met leuke collega helden
  • En leuke bazen
  • Gevarieerd werk
  • De vrijheid om mee te denken in oplossingen
  • Doorgroei mogelijkheden
  • Salaris, gewoon voldoende salaris.

Wat verwachten wij?

Vooral enthousiasme, het vermogen om snel te schakelen, vriendelijkheid en denken in mogelijkheden. Niet vies van hard werken en de meerwaarde zien en voelen van het oplossen van een noodkreet.

Dus als jij iemand bent (of kent) die komende lente en zomer lekker veel kan werken. Het geld goed kan gebruiken voor privé missies en/of gewoon graag bij een leuk bedrijf wilt komen werken. Stuur dan je CV, een leuke brief of video ofzo en wie weet heb jij binnenkort een baan als superheld!

Soorten dienstverband: Fulltime, Parttime, Tijdelijk, Freelance/ZZP

Ook via WhatsApp!