Inbound telefoonservice

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Bent u op zoek naar een inbound telefoonservice?

Voor elke organisatie is bereikbaarheid van cruciaal belang. Kunt u de massale belangstelling niet meer aan? Onze telefoon antwoord service kunt u hierin ondersteunen. U wilt graag ieder telefoontje beantwoorden. Helaas is dit niet altijd mogelijk door de drukte, ziekte, feestdagen of vakanties. Door op deze momenten gebruik te maken van onze inbound telefoonservice bent u toch optimaal bereikbaar. Fantastisch toch? Kies zo snel mogelijk voor SpangenbergGroep, en ben gegarandeerd bereikbaar ten alle tijden. Uw telefoontjes worden zo behandelt dat de klanten het gevoel heeft met een medewerker van uw bedrijf te spreken.

Op de momenten dat u het nodig acht te hebben, neemt het team van SpangenbergGroep uw telefoonverkeer over. Dit gebeurt op een vriendelijke, professionele en betrokken manier. Nooit meer telefoontjes missen, 24/7 beschikbaar zijn voor al uw klanten. Het is allemaal mogelijk, dankzij de inbound telefoonservice van SpangenbergGroep. Kom zo snel mogelijk met een van onze medewerkers in contact om de bereikbaarheid van uw bedrijf in Amsterdam of Utrecht te verbeteren.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Inbound telefoonservice in Amsterdam, Utrecht en andere steden in Nederland

Al jarenlang maken wij zowel grote als kleine bedrijven blij met onze inbound telefoonservice. Dagelijks als ondernemer of bedrijf bereikbaar zijn voor al uw relaties? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze medewerkers zijn ervaren en nemen de telefoon op volgens uw bedrijfsfilosofie. Het voordeel voor u als bedrijfsleider is dat u zich geen zorgen hoeft te maken over de afhandeling van de telefoon. Uw relaties worden allemaal persoonlijk te woord gestaan en u krijgt rust in uw onderneming. Heerlijk toch?
Maak zo snel mogelijk kennis met de inbound telefoonservice van SpangenbergGroep. Drukke periodes rond de kerst, rustige periodes rondom de zomer; wij staan ten alle tijden voor u gereed. Ook een telefoonservice in Amsterdam of telefoonservice in Utrecht of een andere stad in Nederland afnemen? Kom dan vandaag nog in contact met SpangenbergGroep en wij realiseren zo snel mogelijk de allerbeste klantenservice voor uw onderneming. De inbound telefoonservice laat u uiteraard verzorgen door SpangenbergGroep.