Telefoonservice 24/7

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€19,95 per maand

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Telefoonservice 24/7, wat zal dat voor uw bedrijf betekenen? Wanneer u niet in de gelegenheid bent de telefoon op te nemen zijn wij er voor u om dit op te pakken. Met onze telefoon beantwoord service op maat kunt u gerust uw gang gaan, wij gaan voor u de optimale bereikbaarheid realiseren. Met onze telefoonservice kunt u 24/7 bereikbaar zijn. Nooit meer last van gemiste telefoontjes. Voor een professionele telefoon beantwoord service kiest u uiteraard voor SpangenbergGroep!

Het is bij ons 24/7 mogelijk om de telefoonservice door te schakelen. Onze telefonistes staan uw klanten en relaties altijd snel en professioneel te woord. Met onze professionele en klantvriendelijke telefonistes bent u altijd telefonisch bereikbaar. Een telefoon antwoord service is een fantastische dienst waar werkelijk alle bedrijven baat kunnen hebben. U wilt toch ook dat de klanten u ongeacht het tijdstip kunnen gebruiken? Schakel SpangenbergGroep in en zorg ervoor dat uw bedrijf de allerbeste telefoon beantwoord service heeft en biedt. Telefonische bereikbaarheid is een must voor elk bedrijf, groot of klein. Met onze telefoonservice is het zelfs mogelijk om 24/7 bereikbaar te zijn, dus kan uw bedrijf in Rotterdam, Eindhoven of andere steden in Nederland wel een antwoordservice gebruiken? Dan helpen wij u graag verder.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Telefoonservice 24/7 in Rotterdam, Eindhoven en heel Nederland

Natuurlijk wilt u dat uw onderneming constant blijft groeien. Een telefoonservice om ook 24/7 bereikbaar te zijn hoeft absoluut niet duur te zijn. Sterker nog: onze telefoon antwoord service brengt uw onderneming geld op. U heeft geen last meer van teleurgestelde klanten die lang in de wachtrij moeten staan. De kans dat zij een concurrent bellen en kiezen is dus verleden tijd. Elk moment van de dag wordt uw bedrijf op de juiste wijze gerepresenteerd. Telefoonservice 24/7, het heeft eigenlijk louter voordelen. Onze professionals kunnen niet wachten om met u om de tafel te gaan en de samenwerking met uw bedrijf of bedrijven te bespreken en aan te gaan.

U hoeft zich nooit meer zorgen te maken dat u een belangrijk telefoontje mist. Wilt u ook minder stress en meer omzet? Wij maken het voor u mogelijk. SpangenbergGroep opereert door heel Nederland voor allerlei soorten bedrijven, groot en klein, dus zoekt u een telefoonservice in Rotterdam, een telefoonservice in Eindhoven of in een andere stad?. Dan staan onze ervaren medewerkers voor u klaar om uw onderneming een enorme boost te geven. Ook ten alle tijden bereikbaar zijn? Maak dan gebruik van onze telefoon service centrale om 24/7 bereikbaar te zijn? Neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie over onze telefoon antwoord service.Ook via WhatsApp!