Telefoonservice Centrale

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€19,95 per maand

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Bent u op zoek naar een telefoon service centrale? Dan bent u hier aan het juist adres! Een onderneming neemt namelijk ontzettend veel tijd in beslag. Soms zo veel, dat u de telefoon antwoord service links laat liggen. Dit is niet het slimste wat u kunt doen, uw klanten willen altijd een medewerker aan de lijn hebben wanneer zij naar u bellen. Helaas bent u niet altijd in staat de telefoon op te nemen. U heeft het ongetwijfeld erg druk, helaas heeft de potentiële klant hier geen boodschap aan. Constant bereikbaar zijn is een stukje service dat u mag verwachten van elke onderneming. om deze reden is het uitbesteden van het klantcontact aan een telefoon antwoord service centrale vaak de beste oplossing. Wij helpen al vele jaren grote en minder grote bedrijven die door verschillende omstandigheden niet meer altijd bereikbaar kunnen zijn. Ook voor de bedrijven en ondernemingen die beseffen dat een eigen telefoonservice veel geld en stress met zich meebrengt, kan het voordelig zijn om te kiezen voor een ervaren telefoon beantwoord service aanbieden als SpangenbergGroep. In onze ogen is de telefoon service centrale een van de belangrijkste onderdelen van een onderneming. Deze moet daarom altijd op de juiste manier zijn ingericht. Hiermee willen wij u graag verder helpen en dat ook nog eens tegen lage kosten in Groningen.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Telefoon service centrale tegen lage kosten

De telefoon beantwoord service centrale van SpangenbergGroep werkt omzet verhogend, terwijl u aan het ondernemen bent zorgen wij dat u de allerbeste klantenservice van de regio tot uw beschikking krijgt en dat tegen lage kosten. U hoeft niet altijd bereikbaar te zijn, onze telefoonservice is dat namelijk wel! Juist als u even geen tijd heeft, zijn wij er voor u! Wij zorgen dat uw bedrijf altijd bereikbaar is. U loopt nooit meer een klant mis en bent tevens verzekerd van optimaal klantencontact.
Wij maken graag tijd om ervoor te zorgen dat uw telefoon service centrale uiterst soepel gaat verlopen. Binnen een kort tijdsbestek kunnen wij voor u starten. Elk bedrijf is anders en elk bedrijf heeft andere wensen, uiteraard zorgen wij ervoor dat de filosofie van uw onderneming wordt overgebracht op de potentiële klant. Een telefoon service centrale die u graag helpt de volgende stap te maken, kies voor SpangenbergGroep voor een telefoonservice in Groningen of andere steden in Nederland. Voor meer informatie over de kosten van een telefoonservice in combinatie met uw wensen kunt u altijd contact met ons opnemen.Ook via WhatsApp!