Telefoonservice Den Haag

Wilt u altijd bereikbaar zijn?


Doorlopende kwaliteitscontroles
Hoge mate van flexibiliteit
Bereikbaarheidsgarantie
30 dagen niet goed geld terug

Kom direct in contact met ons via het onderstaande formulier.

[contact-form-7 404 "Niet gevonden"]

Basic€19,95

Inclusief 10 gesprekken
€1,95 per contact

Medium€85,00

Inclusief 50 gesprekken
€85,00 per maand

Extra large€325,00

Inclusief 325 gesprekken
€325,00 per maand

Telefoonservice Den Haag – U kampt met enorme drukte, goed nieuws toch? Helaas zitten hier ook de nodige nadelen aan vast. Veel ondernemers kiezen ervoor om de klantenservice wat minder aandacht te geven. Volgens ons is dit een grote fout. De massale belangstelling voor uw onderneming is ontzettend positief, hierbij moet desondanks nog steeds elke klant keurig te woord gestaan worden. Een echte ondernemer moet met de tijd meegaan. Niet blind staren op de huidige successen, zorg voor vastigheid en realiseer voor uw onderneming de optimale bereikbaarheid met behulp van een telefoonservice in Den Haag.

Een goede telefoniste is de levensader voor ieder bedrijf. Zij presenteren uw onderneming, dit moet met kennis gebeuren. Kies voor kwaliteit en kom in contact met Telefoonservice Den Haag. Nooit de telefoon laten lopen, de potentiële klant wilt u dolgraag spreken. Het telefoontje wat binnenkomt kan zomaar een lucratieve klant zijn of een ander belangrijk gesprek. Er worden duidelijke afspraken met beide partijen gemaakt om onaangename verassingen te voorkomen. Voor een professionele telefoonservice centrale in Den Haag, Utrecht en/of Groningen kunnen wij u helpen.

Onze kracht

SpangenbergGroep

Specialist in bereikbaarheid, klantcontact & klantbeleving

KvK

De Kamer van Koophandel is begin 2014 gestart met het centraal afhandelen van klantcontacten. Na het opstarten van het KCC hebben zij SpangenbergGroep gevraagd om het KCC door te lichten en waar mogelijk te optimaliseren. Lees meer

38logo

Hyproca Nutrition is een internationale producent van flesvoeding op basis van zowel koe- als geitenmelk. In 2014 introduceerde Hyproca Nutrition 2 eigen labels flesvoeding op de Europese markt. Lees meer

Telefoonservice in Den Haag, Utrecht, Groningen en heel Nederland

Onze telefonisten zijn ervaren met de telefoonservice in Den Haag en weten wat er van ze gevraagd wordt. Door accentloos, vriendelijkheid en duidelijk te articuleren; worden uw klanten op de juiste wijze te woord gestaan. Wij begrijpen dat een inkomend telefoontje als storend gezien kan worden terwijl u druk bezig bent. Nooit meer een omroep missen met een telefoonservice in Den Haag. Met een telefoon antwoord of beantwoord service zorgt u ervoor dat uw onderneming altijd bereikbaar is wanneer u dat niet bent. Wij hebben voor al uw wensen een passende oplossing!

Elk bedrijf heeft behoefte aan een stukje vastigheid. Telefoontjes laten lopen is niet meer van deze tijd, de mensen willen u constant kunnen bereiken. Staat u uw klanten altijd op een specifieke wijze te woord? Onze medewerkers zorgen er dan graag voor dat deze filosofie wordt overgebracht aan uw klanten. De ervaring en kwaliteit zal uiteindelijk de doorslag geven. Wij horen graag wat wij allemaal voor u kunnen betekenen, kies voor een telefoonservice centrale in Den Haag. Ook voor het afnemen van een telefoonservice in Groningen of telefoonservice in Utrecht of andere steden in Nederland kunt u bij onze callcenter terecht.