Klantenservice uitbesteden | Extern callcenter

Ruim 20 jaar ervaring? Een korte uitleg van wat wat wij daarmee bedoelen:

 

Gewoon dat we al 20+ jaar actief zijn in de klantenservice. SpangenbergGroep is opgericht in 2001. Van oudsher zijn we begonnen als advies en consultancybureau. Wij adviseerde grote organisaties over klantcontact. We hielpen grote organisaties met het herpositioneren van klantcontact en het reorganiseren van de klantenservice. We hebben grote verandertrajecten gedaan bij multinationals waarbij we hele klantenservice organisaties met 1.200 medewerkers hebben gereorganiseerd.

We zijn daarnaast onderzoeken gaan doen. Onderzoeken naar klanttevredenheid om te kijken welke effecten onze advies en consultancy trajecten daarop hadden. We deden marktonderzoek en mystery calling om de kwaliteit van klantenservice organisaties te meten.

Vanuit daar zijn we langzaam begonnen met het afhandelen van inkomende klantcontacten. De kennis en ervaring met het reorganiseren van grote klantenservice organisaties gecombineerd met veel ervaring met het volledig zelfstandig afhandelen van multichannel meertalig klantcontact is best uniek. 
.

Behoefte aan een partner met ruim 20 jaar ervaring? Internationale groeiambities? Neem eens contact op. We kunnen je helpen! Kwalitatief personeel