Klantenservice uitbesteden | Extern callcenter

Kwalitatief personeel? Een korte uitleg van wat wat wij daarmee bedoelen:

Over niks zeggende algemeenheden gesproken…. Niet helemaal. Kwalitatief personeel is voor ons personeel dat het naar zijn zin heeft en dat op zijn plek zit. Wij zijn een redelijk informele en platte organisatie. Onze kernwaarden zijn oprechtheid, eerlijkheid en transparantie. Dat proberen we onze mensen niet alleen te vertellen maar ook te laten voelen.

Wij proberen onze mensen zoveel mogelijk te laten passen bij de projecten die ze ondersteunen. Omdat we heel erg verschillende projecten hebben werken we ook met heel veel verschillende mensen. Een team dat voor een opdrachtgever werkt moet feeling hebben met de klanten van die opdrachtgever. Dat wil zeggen dat de producten of diensten waar het over gaat aansluiten bij de interessegebieden van de mensen die daar de klantenservice voor verzorgen. We zeggen wel eens: “je kan een jongen van 19 geen advies laten geven aan een dame van 84 over een plooirok”. Kan wel uiteindelijk maar voor ons is het niet optimaal.

Kwalitatief personeel staat voor ons voor de juiste mensen op de juiste plek. 


Behoefte aan ondersteuning met kwalitatief personeel? Internationale groeiambities? Neem eens contact op. We kunnen je helpen! Kwalitatief personeel