Offerte

Direct een offerte?

Vraag hier direct je klantenservice uitbesteden maatwerk offerte aan!

Voor andere dienstverlning kunt u het beste even contact opnemen!
 

Wij leveren maatwerk. Aan de hand van een aantal vragen kunnen we echter vrij snel een eerste offerte opstellen. Als die offerte interessant voor je is, kunnen we een oriënterend gesprek plannen om te bespreken of er nog aanpassingen nodig zijn. Op doordeweekse dagen ontvang je binnen 24 uur een maatwerk offerte voor jouw klantenserviceoplossing!

Snel zicht op verbetermogelijkheden?

Gratis Quickscan

Soms is het handig om iemand te hebben die even met je meekijkt, iemand met jarenlange ervaring die met een frisse blik naar jouw klantenservice kijkt. Met de Klantenservice QuickScan van SpangenbergGroep krijg je inzicht in het functioneren van jouw klantenservice en waar je kunt beginnen met de klantenservice optimaliseren.

We analyseren de belangrijkste thema’s en knelpunten binnen elke klantenservice, evenals specifieke thema’s die gerelateerd zijn aan jouw bedrijf. Het doel van de QuickScan is om de kloof tussen de gewenste situatie en de huidige situatie in kaart te brengen. Na het in kaart brengen geven wij advies over de te nemen stappen om de gewenste situatie te bereiken