Gratis Whitepaper klantgerichtheid

Gratis Whitepaper klantgerichtheid!

+31 (0) 85-8884661

Download onze Gratis Whitepaper klantgerichtheid

We hebben een White paper geschreven over klantgerichtheid. We hebben daarin onze praktijk ervaringen en ook een beetje onze mening natuurlijk meegenomen. We kijken onder andere naar het verschil tussen klantvriendelijkheid en klantgerichtheid en proberen aan de hand van een aantal voorbeeld duidelijk te maken wat klantgerichtheid dan in de praktijk is.

Met onderstaand formulier kun je jouw gratis White paper aanvragen. We sturen je hem dan via de mail. Veel lees plezier!

Download Hier de Gratis Whitepaper klantgerichtheid

Waarom Spangenberggroep

SpangenbergGroep?

SpangenbergGroep is inmiddels ruim 25 jaar specialist op het gebied van klantenservice. Wij hebben ruime ervaring in het opzetten, aansturen en verbeteren van klantenservice organisaties en afdelingen. 

Wij hebben passie voor het optimaliseren van de klantbeleving waarbij volgens ons klantcontact een centrale rol in neemt. Het is heel makkelijk, zorg dat je je bedrijfsprocessen zo inricht dat klanten geen contact op hoeven nemen als dat gesprek geen waarde heeft! Zorg aan de andere kant dat je je klantenservice zo inricht dat als een klant contact opneemt dat dan dat contactmoment op zich al een positieve bijdrage levert aan de klantbeleving

Geen onnodig klantcontact, wel waardevol klantcontact. Dat is waar wij voor staan en waar wij dagelijks keihard aan werken met onze opdrachtgevers.