klantenservice webwinkel uitbesteden

klantenservice webwinkel uitbesteden

SpangenbergGroep.nl. Klantenservice uitbesteden | Klantenservice optimaliseren | Klantcontact verbeteren

klantenservice webwinkel uitbesteden

Het groeiende aantal online aankopen heeft geleid tot een toename van het aantal webshops, wat op zijn beurt de online concurrentie heeft versterkt. Naast de concurrentie op traditionele gebieden wordt de nadruk ook steeds meer gelegd op service en, in zekere mate, klantenservice. In een van onze blogs hebben we het belang benadrukt van een goede bereikbaarheid voor webshops.

De klantenservice van de webshop kan de ideale oplossing zijn om hoogwaardige klantenservice te bieden zonder zorgen. SpangenbergGroep biedt webshopklantenservice als dienst, waarbij we webshops voorzien van uitstekende klantenservice

Zorgeloos goede klantenservice!

Lukt het niet (altijd) om de klanten te woord te staan zoals je het graag zou willen? Wij kunnen je helpen gewoon hele goede klantenservice. We hebben verschillende manieren waarop we je kunnen ondersteunen. Centraal staan de behoeften van onze opdrachtgevers. De klantenservice die jij wilt voor jouw klanten zonder zorgen? Wij kunnen dat voor je realiseren! Met de klantenservice uitbesteden naar SpangenbergGroep heb je gewoon hele goede klantenservice.

Meertalig

Volledige internationale, meertalige klantenservice onder 1 dak! NL, DE, FR en EN standaard!

Multichannel

Alle reelevate kanalen ondersteunen we. Call, mail, chat, socials, ticketing. Volledig ontzorgd! We zo handig!

Dedicated

Je eigen klanten-service team maar dan op afstand. Flexibel en ervaren. Gewoon hele goede klantenservice!

Blended

Een vast team met meerdere medewerkers. Goede klantenservice ook voor kleine bedrijven of als het rustig is!

Top kwaliteit

We staan voor kwaliteit in klantcontact. Hoog-waardige en waardevolle klantcontacten

Mega flexibel

Altijd de juiste bezetting ook bij extreme drukte gewoon goed bereikbare klantenservice!

Lagere kosten en hogere flexibiliteit

klantenservice webwinkel uitbesteden heeft een aantal voordelen. Met name hogere mate van flexibiliteit, groot aantal mogelijkheden in combincatie met heldere, lagere kosten worden door onze klanten als voordelen gezien!

Opschalen, afschalen, extra talen of ruimere openingstijden. Met uitbesteden haal je een mega flexibele klantenservice in huis!

Met onze klantenservice zorg je voor hogere klanttevredenheid omdat wij je helpen jouw dienstverening af te stemmen op je klanten!

Ervaring en schaalvoordelen zorgen voor lagere kosten van de klantenservice. Meer mogelijkheden tegen lagere kosten!

Waardevolle contact-momenten, goede bereikbaarheid en onderscheidende klantenservice zonder zorgen!

Waarom Spangenberggroep

SpangenbergGroep?

SpangenbergGroep is al meer dan 25 jaar dé specialist op het gebied van klantenservice. Maar waarom zou je je klantenservice aan ons uitbesteden?

Wij bieden een unieke combinatie van diensten aan onze opdrachtgevers. Aan de ene kant zorgen we volledig voor ontzorging op het gebied van klantenservice, terwijl we aan de andere kant actief bijdragen aan de voortdurende verbetering van de dienstverlening aan uw klanten.

Naast het beheren van onze eigen klantenserviceorganisatie, ondersteunen we ook met klantenservice-optimalisatieprojecten. Met deze projecten richten we ons op het verbeteren van de klantenservice en de gerelateerde afdelingen. Dit is wat ons echt uniek maakt. Wij bieden niet alleen klantenservice, maar we blijven deze voortdurend verbeteren!

Direct contact?

Neem contact met ons op! We kijken graag mee. Je kunt ook onze online offerte tool gebruiken. Dan hebben we direct alle info om voor jou een maatwerk offerte te kunnen maken. Die vind je hier

klantenservice webwinkel uitbesteden: Wat kost dat?

De kosten zijn afhankelijk van allerlei variabelen zoals talen, kanalen en openingstijden. We kunnen per uur of per interactie afrekenen. Gewoon echt hele goede klantenservice blijft voor ons maatwerk.

We kijken graag in elke specifieke situatie naar een passende oplossing. De kosten van onze dienstverlening zijn vaak lager als de de kosten van een interne klantenservice. Helemaal als we kijken naar de grote mate van flexibiliteit en de mogelijkheden die we bieden.

Aan de hand van een kort kennismakingsgesprek kunnen we bepalen welke oplossing in jouw geval passend is en wat de kosten daarvan zouden zijn. Je hebt al klantenservice ondersteuning voor een paar honderd euro per maand!

Lees hier een uitgebreidere blog over de kosten van het uitbesteden van de klantenservice

Vraag hier je maatwerk offerte aan. Die heb je dan binnen 48 uur in je mailbox!